Arakan için el ele

Arakan için el ele

GÜNDEM Haberleri

Türkiye; Myanmar'da zulme uğrayan Arakanlılara yardım elini uzattı. Başbakanlığın başlattığı yardım kampanyasına TRT televizyonları da bugün saat 20:50'de canlı yayınla destek verdi. Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak ve arkadaşımız Osman Sağırlı ile birlikte birçok ünlü de, canlı yayına katıldı

Türkiye; Myanmar'da budistlerin vahşice katlettiği, yurtlarından ve topraklarından kapı dışarı ettikleri Arakanlılara yardım elini uzattı. Başbakanlığın başlattığı yardım kampanyası için milletimiz yediden yetmişe gönüllerini açtı. Küçük çocuklar bile, harçlıklarını Arakanlılara bağışladı. Başbakanlığın başlattığı kampanyaya TRT televizyonları da canlı yayınla destek verdi.

Dün akşam saat 20:50'de TRT televizyonları ortak yayınla başlattığı yardım kampanyasına katılım yüksek oldu. Arakan zulmünü dünyaya ilk duyuran gazeceti olan arkadaşımız Osman Sağırlı'nın da konuk olduğu programa Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ta katıldı,
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği canlı yayında Ankara Büyük Şehir Belediyesi başta olmak üzere çok sayıda kurum, şirket ve sanatçı destek verdi..


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...