Antalya'ya nisan ayında kar yağdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Antalya'ya nisan ayında kar yağdı

GÜNDEM Haberleri

Balkanlardan gelen soğuk havalar, yurdu yeniden etkisi altına aldı. Birçok şehirde yağmur etkili olurken Antalya'nın yüksek kesimlerine ise kar yağdı. Akseki ilçesinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. Vatandaşlar, gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.

İlkbahar geldi ama kış gitmedi. Bayram itibariyle soğuk havalar yine kendini hissettirdi. Yurdun birçok bölgesini sağanak vurdu. Özellike İzmir, Balıkesir ve Ege'de şiddetli yağış sonrası taşkınlar oluştu.

Antalya'ya nisan ayında kar yağdı

Hakkari'de kar kalınlığı 5 metreyi aştı.

KAR KÜREME EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Doğu ve batının yanı sıra güneyde de soğuk hava etkili oldu. Kışın bile çok nadir kar yağan Antalya'da Akseki ilçesi beyaza büründü. İlçeye yağan yağmur, saat 16.30 gibi yerini kara bıraktı. Bu sebeple şehri Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yoluna ekipler gönderildi. Yollar, kar küreme araçları ile temizlendi. 

Antalya'ya nisan ayında kar yağdı

15 SANTİM KAR VAR

Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 15 santimetreye kadar ulaştı. Kar yağışı ilerleyen saatlerde durdu.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...