Antalya'daki kazada CHP Gazipaşa İlçe Yönetim Kurulu üyesi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Antalya'daki kazada CHP Gazipaşa İlçe Yönetim Kurulu üyesi hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde iki motosikletin çarpıştığı korkunç kazada, bugün gerçekleşen CHP İlçe Kongresi için oy kullanmaya giden partinin İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Toksöz hayatını kaybetti.

Saat 11.30 sıralarında Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana gelen olayda seyir halinde olan Nuri Toksöz idaresindeki motosiklet,  S.Ö.E. idaresindeki elektrikli motora çarptı. Meydana gelen feci kazada geçmiş dönemlerde CHP Kahyalar Belde Başkanlığı yapan ve bugün gerçekleşen CHP İlçe Kongresi için oy kullanmaya giden partinin İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Toksöz ile elektrikli motosiklet sürücüsü S.Ö.E. yaralandı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ TOKSÖZ'DEN ACI HABER GELDİ

Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Nuri Toksöz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Toksöz'ün ölümü ilçede büyük üzüntüyle sebep oldu. İki motosikletin çarpıştığı motosiklet çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...