Antalya'da sıcak saatler! Aileler çatıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Antalya'da sıcak saatler! Aileler çatıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya’da aralarında husumet olduğu öğrenilen iki ailenin silahlı kavgasında 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Yaralıların arasında kavgayı ayırmaya çalışan askerlerin de olduğu öğrenildi. 

Antalya’da arazi anlaşmazlığı yüzünden iki aile silahlarla çatıştı. Çıkan olaylarda 2 kişi canından olurken 2’si kavgaya müdahale eden astsubay olmak üzere 7 kişi de yaralandı.Olay, Serik ilçesine bağlı Zırlankaya Mahallesi’nde saat 20.00 sıralarında yaşandı.

ARAZİ MESELESİ YÜZÜNDEN SİLAHLARLA ÇATIŞTILAR

İki aile arasında arazi meselesi yüzen çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmaya giden jandarma ekipleri de silahlı kavganın arasında kaldı.

KARI KOCA ÖLDÜRÜLDÜ

Olayda ağır yaralanan Ahmet Yavuz (56), eski eşi Şerife Bozkurt (46) kaldırıldıkları Serik Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

YARALANANLARIN ARASINDA ASTSUBAYLAR VAR

Olayda Tolgahan Y. (25), Ali G. (43), Feridun Ş. (63), oğlu İdris Ş. (36) ile kızı Zübeyde Ş. (35) ile kavgayı ayırmak için gelen Jandarma Astsubay Y.O. (26) ve Jandarma Astsubay Ö.F.A. (26) yaralandı. Yaralılar Serik ve Antalya’daki hastanelere kaldırılırken, yaralanan astsubay Y.O.’nun hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...