Antalya'da korkunç kaza! Saferi aracı takla attı: 3 ölü 16 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Antalya'da korkunç kaza! Saferi aracı takla attı: 3 ölü 16 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya’nın Alanya ilçesinde saferi aracının takla atması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 16 kişi yaralandı. Yaralıların hastanede tedavisi devam ederken, ölen turistlerin kimlikleri belli oldu.

Antalya’nın Alanya ilçesinde saferi aracının takla atması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 3'e yükselirken, 16 yaralının tedavisi sürüyor. Meydana gelen kaza, saat 16.00 sıralarında Alanya-Antalya D-400 karayolunda yaşandı. 

YARALILAR ETRAFA SAÇILDI

Şehir merkezi istikametine gitmekte olan üzerinde çok sayıda kişinin bulunduğu saferi araç kontrolden çıkarak takla attı. Kazada saferi aracının üzerinde bulunan kişiler etrafa saçıldı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Antalya'da korkunç kaza! Saferi aracı takla attı: 3 ölü 16 yaralı

EKİPLER İNCELEME BAŞLATTI 

Kazada Rus uyruklu Olga Zahukova (61), Kazakistan uyruklu Araılym Nugmanova (34) isimli kadın ile Symbat Nasipgali (2) isimli kız çocuğu hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Ebru Özsoy, (30), Hira Ö. (6), Deniz Eymen Ö. (4) ve Oğuzhan Zortaş ile İsrail uyruklu Taqwa Abu Ayash (23), Nıvın Abu Ayash (32), Sıham Suleımanı (51), Amal Abu Ras (49), Samash Suleımanı (38), Rayan Abu Aıash (19), Muhammed Abu Ayash (28), Amal Abu Ras (49), Rus uyruklu Elıseı Zhukova (13), Olesıa Zhukova (35) ve Kazakistan uyruklu Sayan Nassıpkanlı ile Nurbolat Kurmashev'in (37) hastanelerde tedavileri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...