Antalya'da korkunç kaza! 3 ölü, 9 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Antalya'da korkunç kaza! 3 ölü, 9 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir otomobil emniyet şeridindeki araca arkadan çarptı. Korku dolu anların yaşandığı kazada 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 8 yaşındaki küçük kız ve ninesi ise tedavi altına alındıkları hastanede hayatını kaybetti. 9 kişinin yaralandığı kazada sürücü ise ekipler tarafından gözaltına alındı.

Korkuteli-Elmalı yolu Beğiş Yaylası Öküzgözü mevkiinde meydana gelen feci kazada E.D yönetimindeki 07 YBN 01 plakalı otomobil emniyet şeridinde M.Eyönetimindeki 07 L 9456 plakalı araca arkadan çarptı. Kazada, M.E olay yerinde hayatını kaybetti, aynı otomobilde bulunan G.E (59), B.T (8), K.T(34), B.T(4), A.T (34) ile 07 YBN 01 plakalı otomobil sürücüsü ile yanında yolcu olarak bulunan S.D (13), D.D (8), V.D (10), E.D (35), H.D yaralandı.

Antalya'da korkunç kaza! 3 ölü, 9 yaralı

KÜÇÜK KIZ VE NİNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Durumu ağır olan G.E ve 8 yaşındaki torunu B.T sevk edildikleri hastanede hayatını kaybetti. Yaralılar Elmalı Devlet Hastanesi ve Korkuteli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Hayatını kaybeden M.E'nin cenazesi otopsi için Korkuteli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan tedavi sonrasında 07 YBN 01 plakalı otomobil sürücüsü E.D  jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...