Annesi doğum yapmak üzere olan genç sürücü ortalığı karıştırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Aksaray'da hızlı bir şekilde uygulama noktasına giren otomobil polisleri harekete geçirdi. Durdurulan aracın genç şoförü "Kız kardeşim olacak, çok heyecanlıyım abi" diye yaptığı savunmanın ardından yoluna kaldığı yerden devam etti.

 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Tacin Mahallesi Tacin Caddesi üzerinde yaşandı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi istikametinde bulunan alt geçidin hemen çıkışında uygulama yapan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri ve mahalle ve çarşı bekçileri, alt geçitten hızla çıkarak süratle uygulama noktasına giren otomobile dur ihtarında bulundu.

Annesi doğum yapmak üzere olan genç sürücü ortalığı karıştırdı

"KIZ KARDEŞİM OLACAK ÇOK HEYECANLIYIM"

Ekipler 18 yaşındaki sürücü Salih Ö.'yü ve yanında bulunan arkadaşını araçtan indirdi. Fazla heyecanlı olduğu görülen genç sürücü hastaneye gittiğini belirterek, "Abi inanmıyorsanız ben hafızım. Annem hamile, kız kardeşim olacak çok heyecanlıyım” dedi. Polisler genç sürücünün savunması karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

Genç sürücü ve arkadaşı hızlıca kimlik kontrolü ve araç kontrolünden geçirilerek yollarına devam etti. 

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...