Anneler Günü'nün en acı haberi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahreden haber Adana'dan geldi. Kanser hastası olduğu öğrenilen bir anne kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Talihsiz kadının vücudundaki darp izleri dikkat çekti, oğlu gözaltına alındı.

Adana’da kanser hastası bir kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kadının vücudunda darp izleri olduğu için oğlu gözaltına alındı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; olay Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'nde yaşandı. Hüseyin Abid eşi Nazire Şahin ile birlikte kanser hastası annesi Türkiye Ali’yi tedavi için Adana Şehir Hastanesi'ne götürdü.

OĞLU SEDYEYİ SALLADI

Acil servise gelen kadına doktorlar müdahale edip damar yolu da açtı. Bu esnada tuvalete gitmek isteyen kadına oğlu ve gelini eşlik etti. Oğlu annesi fenalaşınca sedyeyi sallamaya başladı. O anları tuvalete gelen bir görevli gördü. Kadın hemen muayeneye alındı. Ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DOKTORLAR: DARP İZİ SONRADAN OLDU

Doktorlar yaptıkları muayene de kadının hastaneye ilk geldiğinde darp izi olmadığını ancak tuvalete gidip geldikten sonra darp izi rastladıklarını bildirdi. Bunun üzerine oğul gözaltına alındı. Annenin cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...