Anne katili kız kardeşleradliyeye sevk edildi

/ Kaynak: CHA
Anne katili kız kardeşleradliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İzmir'de evinde bıçaklanarak öldürülen Gülseren Süngü'nün (39) katil zanlısı olarak, iki kızı Ş.P. (19) ve B.P. (17) Aliağa Adliyesi'ne sevk edildi.

İzmir'in Aliağa ilçesindeki evinde bıçaklanarak öldürülen Gülseren Süngü'nün (39) katil zanlısı olarak, iki kızı Ş.P. (19) ve B.P. (17) Aliağa Adliyesi'ne sevk edildi. Annelerini elektroşok cihazını kafasına vurarak bayılttıkları, daha sonra bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki kız kardeş, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulandı. Ş.P.'nin ifadesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından, 18 yaşından küçük olan B.P.'ninki savcı tarafından alındı. İki kardeşin, ilk ifadelerinde annelerinin kendilerine baskı yaptığını, üzerlerine çok fazla geldiği için öldürdüklerini söylediği ileri sürüldü. nbsp;Gülseren Süngü'nün, iki kızı tarafından elektroşok cihazıyla etkisiz hale getirildikten sonra bıçaklandığı iddia edilmişti. Cesedi, eve gelen arkadaşı E.Ş. tarafından kanlar içinde bulunmuştu. Süngü'nün cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Amcası S.S., buradan cenazeyi teslim almaya geldi. Gazetecilere yaptığı açıklamada, Gülseren Süngü'nün çevresinde sevilen bir kişi olduğunu, Balıkesir'de otururken iş bulmak için Aliağa'ya taşındıklarını, kızlarına da çok düşkün olduğunu söyledi. nbsp;Öte yandan olay sonrasında hayatını kaybeden anne Gülseren Süngü'nün cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na getirildi.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...