Anne ile kızın 7 yıllık hasreti sona erdi

/ Kaynak: İHA
Anne ile kızın 7 yıllık hasreti sona erdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla gurbetçi kızı Elif Yaman'ın, 7 yıldır görmediği annesi ile hasreti sona erdi. 12 yaşında ailesinden alınan Elif Yaman, Sakarya'da yaşayan annesi Ayşe Yaman ile bir araya gelirken anne kız hasretlerini gözyaşları içinde birbirlerine sarılarak giderdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla gurbetçi kızı Elif Yaman'ın, 7 yıldır görmediği annesi ile hasreti sona erdi. Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde yaşayan Elif Yaman, 12 yaşında ailesinden alınarak Hıristiyan bir aileye verilmiş, annesi Ayşe Yaman ise, Almanya'dan işsizliği gerekçe gösterilerek sınır dışı edilmişti. 7 yıldır annesini görmeyen Elif Yaman'ın dramını öğrenen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, anne ile kızının buluşturulması talimatını verdi. Elif Yaman'ın annesi Ayşe Yaman Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulundu. Maddi imkanı olmayan Elif Yaman'ın hem pasaport bedeli hem de uçak bileti de devlet tarafından karşılandı. THY'nin tarifeli seferi ile İstanbul'a oradan da araçla Sakarya'ya gelen Elif Yaman'ın, annesi Ayşe Yaman ile buluşması duygu selinin yaşanmasına sebep oldu.

##tgvideo##


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...