Ankara'daki saldırıyı haber veren tweet'ler

Ankara'daki saldırıyı haber veren tweet'ler

GÜNDEM Haberleri

Ankara'daki barış mitingini kana bulayan saldırıdan bir gün önce atılan bazı tweetlerde, bir terör eylemi olasılığından bahsedildiği ortaya çıktı.

Ankara'daki patlamada 95 kişi hayatını kaybetti. Ankara Tren Garı'na giden yolda, "Emek, barış, demokrasi" mitinginin toplanma yerine düzenlenen iki bombalı saldırının kimin tarafından yapıldığı bilinmiyor. Ancak ilginç gelişmeler herkesi şaşırtıyor. 

Pir Ozan Abdal takma ismini kullanan @anatolytodorov hesabından cuma günü atılan tweet'lerde “...Miting çok kalabalık olacak. Olası polis saldırısı izdihama yol açabilir. 77'deki 1 Mayıs'ı gibi meçhul silah sesleriyle kitle paniğe sürüklenebilir. En korkunç ihtimal de Suruç V2 olabilir. Olası bir bombalı eylem en büyük katliamlardan birine yol açabilir, bu gayet ihtimal dahilinde” denildi.

DEMİRTAŞ'IN SOSYAL MEDYA DANIŞMANI!
Ankara'da saldırı olacağını gece yarısı Twitter'dan yazan Dinebereday isimli kullanıcı Demirtaş'ın sosyal medya danışmanı çıktı.
Ankara'daki saldırıyı haber veren tweet'ler

HDP ve Demirtaş'ın sosyal medya ekibinin önemli isimlerinden birinin de dün gece “'Bomba' Ankara'da patlayacak” tweeti attığı ortaya çıktı. Sözkonusu hesap sosyal medyada tartışılınca hemen hesabını kilitledi.


Bir başka paylaşım ise Pir Özan Abdal kullanıcı adıyla yapıldı. @AnatolyTodorov adıyla tweet'ler atan kullanıcı saldırının devlet tarafından düzenleneceğini ileri sürerek, yönlendirme yapmaya çalıştı. Hesaptan atılan tweetlerde Suruç ya da 1 Mayıs benzeri korkunç katliam olabileceği bilgisi dikkat çekti.


İşte o tweet'ler:
Ankara'daki saldırıyı haber veren tweet'ler
Ankara'daki saldırıyı haber veren tweet'ler


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...