Ankara'da gürültü katliamı! Komşusunun evini bastı, 2'si çocuk 5 kişiyi öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'da gürültü nedeniyle tartıştığı üst komşusunun evini tüfekle basan 72 yaşındaki adam, aynı aileden 5 kişiyi öldürdü. Katil zanlısı yakalanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara'da komşusuyla tartışan adam katliam yaptı, bir aile yok oldu. Saat 23.45 sıralarında Sincan'da meydana gelen olayda, 72 yaşındaki T.Ü., daha önce birçok kez tartıştığı üst komşusunun evini tüfekle bastı.

Aynı aileden B.T. (71), H.T. (41), S.T. (40), M.T. (13) ve C.T'yi (11) vurdan adam, olay yerinden hızla uzaklaştı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KATİL ZANLISI YAKALANDI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık ekipleri B.T, H.T, M.T. ve C.T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. S.T ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu katil zanlısı T.Ü. yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara'da gürültü katliamı! Komşusunun evini bastı, 2'si çocuk 5 kişiyi öldürdü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...