Ankara Valiliği saat verip uyardı: Kuvvetli geliyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Ankara Valiliği saat verip uyardı: Kuvvetli geliyor!

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Ankara için peş peşe uyarı geldi. Meteoroloji’den edinilen son bilgiye göre başkenti, şiddetli sağanak bekliyor. Ankara Valiliği saat verip vatandaşları uyardı. Kuvvetli yağış etkisini sürdürecek.

Meteoroloji Ankara için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nden açıklamalar peş peşe geldi. Kurban Bayramı’nda hava nasıl olacak? merak eden vatandaşlar “Bayramda hava durumu nasıl” diye aramalar yapmaya başladı. Konuyla ilgili Ankara Valiliği’nden uyarı geldi. Valilik tarih vererek vatandaşları sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları huşunda uyardı.

Ankara Valiliği saat verip uyardı: Kuvvetli geliyor!

ANKARA VALİLİĞİ’NDEN SAĞANK UYARISI

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada "Bayramın ilk günü beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların Ankara'nın merkez, kuzey ve batı kesimlerinde öğle saatlerinden itibaren gece yarısına kadar yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.    Kuvvetli yağış, öğle saatlerinden başlayıp gece yarısına kadar etkili olacak.         

Ankara Valiliği saat verip uyardı: Kuvvetli geliyor!

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Ankara'da yarın beklenen yoğun yağış nedeniyle kurban atıklarının atık su ve yağmur suyu hatları ile dere yataklarına atılmamasını önemle rica ederiz." denildi.          

            

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...