Ankara Kızılay'da gösteriler sona erdi

/ Kaynak: AA
Ankara Kızılay'da gösteriler sona erdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için Kızılay'da düzenlenen gösteriler sona erdi. Eylemcileri dağıtan çevik kuvvet daha sonra Kızılay'a döndü

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için Kızılay'da düzenlenen gösteriler sona erdi. nbsp;Polis müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçan göstericiler, son olarak Kuğulu Park civarında toplandı. Ateş yakıp barikatlar oluşturan gruptakiler, polise taş attı. Eylemciler, polisin biber gazıyla karşılık vermesi üzerine ara sokaklara kaçarken eylemcileri dağıtan çevik kuvvet polisleri daha sonra Kızılay'a döndü. nbsp;Olaylar nedeniyle araç trafiğine kapatılan Atatürk Bulvarı yeniden açıldı. nbsp;Gösteriler nedeniyle yol boyunca biriken taşlar ve oluşturulan barikatlar, belediye ekiplerince temizlenmeye başlandı.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...