Ankara Kalesi'ne Filistin için Mescid-i Aksa görseli yansıtıldı

Düzenleyen:
Ankara Kalesi'ne Filistin için Mescid-i Aksa görseli yansıtıldı

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Ankara İl Teşkilatı tarafından Ankara Kalesi'ne Filistin'e destek için Mescid-i Aksa'nın görseli yansıtıldı.

AK Parti Ankara İl Teşkilatı, İsrail’in Filistine yaptığı zulmü kınayarak Ankara Kalesi'ne Mescid-i Aksa'nın görselini yansıttı.

AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, yaptığı basın açıklamasında, “İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa, bir asra yakın zamandır terör şebekesi siyonistlerin işgali altındadır. İsrail bir terör devletidir ve İsrail’in barbarlığını bütün dünya bildiği halde ölenler sadece Müslüman olduğu için bu vahşete sessiz kalmaktadır.

"Zulme dur diyen tek Lider Cumhurbaşkanımızdır"

Bu insanlık vahşetine, zulme dur diyen, tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Dünya lideri, devlet başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi ‘Mukaddes Şehir Kudüs’ün onurunu şerefini, izzetini haysiyetini korumak her bir Müslümanın boyunun borcudur. Mescid-i Aksa başta olmak üzere Kudüs’teki ibadethanelere ve Müslümanlara yönelik her saldırı aynı zamanda bizlere yapılmış demektir.’ Çünkü Kudüs Ankara’dır, Kudüs Müslümanların gözbebeğidir, Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir” diye konuştu.

Ankara Kalesi'ne Filistin için Mescid-i Aksa görseli yansıtıldı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...