Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 37 kişi hakkında gözaltı kararı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 37 kişi hakkında gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan OPERASYONEL TELEFON HATTI haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 2 YARBAY, 1 BİNBAŞI, 3 YÜZBAŞI, 3 TEĞMEN, 5 ASTSUBAY ve asker şahısları FETÖ Terör örgütü adına yönlendirdiği tespit edilen 18 i kamuda çalışan 23 MAHREM İMAM olmak üzere TOPLAM 37 kişi hakkında 02.10.2018 tarihinden itibaren gözaltı kararı verilmiştir.

MAHREM İMAMLARDAN 7 sinin ÖĞRETMEN, 8 inin farklı bakanlıklarda çalışan MEMUR, 2 sinin ÜNİVERSİTE  GÖREVLİSİ, 1inin MÜHENDİS , 1inin DOKTOR diğerlerinin SERBEST ÇALIŞAN olduğu tespit edilmiştir.  Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce   Ankara ve 22  ilde devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...