Ankara, AK Parti mitingine hazırlanıyor

/ Kaynak: CHA
Ankara, AK Parti mitingine hazırlanıyor

GÜNDEM Haberleri  / CHA

AK Parti'nin, 15 Haziran Cumartesi günü Ankara Sincan'da yapacağı miting dolayısıyla parti merkezi ve miting alanında çalışmalar başladı.

AK Parti'nin, 15 Haziran Cumartesi günü Ankara Sincan'da yapacağı miting dolayısıyla parti merkezi ve miting alanında çalışmalar başladı.15 Haziran Cumartesi günü, yeni yapılan ve eskiden pazar pazaryeri olarak bilinen Kent Meydanı'nda yapılacak miting için asfalt dökme çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. "Milli İradeye Saygı Mitingi" adı altında düzenlenecek mitinglerin alt temaları ise "Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi Tarih Yazmaya" olacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, konuya ilişkin açıklamasında, 15 Haziran Cumartesi günü Ankara Sincan'da düzenleyecekleri mitingin tarihi nitelikte ve büyük miting olacağını, adının ise "Milli İradeye Saygı Mitingi" şeklinde belirlendiğini bildirdi. 15 Haziran Cumartesi günü, yeni yapılan ve eskiden pazar pazaryeri olarak bilinen Kent Meydanı'nda yapılacağı belirtilen miting, saat 17.00'de başlayacak.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...