'Anayasa konusunda konuşmayın'

Düzenleyen:
'Anayasa konusunda konuşmayın'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Meclis Milli Savunma Komisyonu ile Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesi milletvekilleriyle külliyede kahvaltı etti.

Yücel Kayaoğlu Ankara

Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. Anayasa değişikliği çalışmalarına kendisinin de zaman zaman katkıda bulunduğunu kaydeden Erdoğan’ın, “Bu konuda AK Parti’nin sayısı tek başına yeterli değil. Diğer partilerle uzlaşma arayışı var. Yeni sistemin adı başkanlık olur veya cumhurbaşkanlığı olur, bu konu oluşacak uzlaşmaya bağlı. Teklif ortaya çıktığında ve belli bir aşamaya geldiğinde parti yönetimi zaten size bilgi verir. O nedenle parti yönetiminin bilgisi dışında bu konuda fazla konuşmamak lazım” dediği öğrenildi.

Musul ve Suriye’deki gelişmelere de temas eden Erdoğan, Türkiye’nin gerektiğinde her türlü adımı attığını kaydetti. Fırat Kalkanı operasyonunun başarılı bir şekilde devam ettiğini belirten Erdoğan, “Oraların temizlenmesi konusunda kararlıyız. Psikolojik üstünlüğü sağladık” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...