Anayasa Komisyonu, HSYK teklifini gündemine almadı

/ Kaynak: İHA
Anayasa Komisyonu, HSYK teklifini gündemine almadı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Anayasa Komisyonu, muhalefet milletvekillerinin çağırısı üzerine HSYK Kanun Teklifinin Anayasaya uygunluğunu tartışmak üzere toplandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Adalet Komisyonu bu işi sonlandırmıştır. Anayasa Komisyonu'nun görüşeceği bir şey yoktur" dedi. Usul tartışmalarının yapıldığı komisyonda AK Parti grubu adına görüşlerini açıklayan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, bütün komisyonların eşit düzeyde olduğunu söyledi. Tali komisyonda yapılacak tartışmaların pratikte ve hukuken hiçbir faydası olmayacağının altını çizen Ahmet Aydın, "Adalet Komisyonu bu işi sonlandırmıştır. Anayasa Komisyonu'nun görüşeceği bir şey yoktur. Bu toplantının esasa bile girilmeden neticelendirilmesi gerekir. Bunun ne pratikte ne de hukuken bir faydası yoktur" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...