Anayasa için seferberlik!

Düzenleyen:
Anayasa için seferberlik!

GÜNDEM Haberleri

AK Parti ile MHP arasında mutabakata varılan ve 316 AK Parti milletvekilinin imzasıyla 10 Aralık’ta Meclis’e sunulan “Cumhurbaşkanlığı sistemi”ne ilişkin anayasa değişikliği teklifinin TBMM Anayasa Komisyonu'ndaki görüşmelerine dün başlandı.

İsmail SONSUZ ANKARA - AK Parti ile MHP arasında mutabakata varılan ve 316 AK Parti milletvekilinin imzasıyla 10 Aralık’ta Meclis’e sunulan “Cumhurbaşkanlığı sistemi”ne ilişkin anayasa değişikliği teklifinin TBMM Anayasa Komisyonu'ndaki görüşmelerine dün başlandı. AK Parti’de de seferberlik ilan edildi. Başbakan Binali Yıldırım, bugünden itibaren iki gün boyunca teşkilatıyla bir araya gelerek, konuyla ilgili hassasiyetlerini dile getirecek. Bu kapsamda, Yıldırım’ın bugün AK Partili milletvekilleriyle bir araya gelmesi planlandı. Buluşmada, 316 imzayla Meclise sunulan teklifin detayları ve önümüzdeki süreçte yürütülecek çalışmalar konuşulacak. Yıldırım, milletvekillerinden, gerekirse ev ev dolaşarak düzenlemelerin anlatılmasını ve referandum için hazırlık yapılmasını isteyecek. Başbakan Yıldırım, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ile Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleriyle bir araya gelecek. Yarın da genişletilmiş il başkanları toplantısı yapılacak. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...