Anaokulunda fenalaşan 5 yaşındaki kız hayatını kaybetti! Aile hastaneyi birbirine kattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

5 yaşındaki Hiranur Dinç isimli kız çocuğu, anaokulunda aniden fenalaşarak yere yığılınca hastaneye kaldırıldı. Durumu kötüleşen Hiranur, yoğun bakıma alınmak üzere farklı bir hastaneye nakledildi. Yolda kalbi duran Hiranur, sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailenin yakınları hastane ortalığı birbirine kattı. O anlar kameraya yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; olay, dün akşam saatlerinde İstanbul Avcılar Esenyurt Doğan Aras Bulvarı Bulvarın’nda bulunan özel bir hastanede oldu.

Anaokulunda fenalaşan 5 yaşındaki kız hayatını kaybetti! Aile hastaneyi birbirine kattı

YOLDA KALBİ DURDU

Okulda fenalaşarak bir anda yere yığılan 5 yaşındaki Hiranur Dinç, geçtiğimiz hafta Avcılar’da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık bir haftalık tedavinin ardından durumu fenalaşan küçük çocuk, yoğun bakım tedavisi görmesi için Esenyurt'ta bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Yolda kalbi duran çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ACILI AİLE HASTANEYİ BİRBİRİNE KATTI

Ölüm haberini alan acılı aile ihmal olduğunu iddia ederek hastaneyi birbirine kattı. Öfkeli aile, acil girişinde bulunan otomatik kapıyı tekmeleyerek camlarını kırdı. Durumun bildirilmesi üzerine çok sayıda polis hastaneye gitti.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...