Anaların bedduası arşı titretir

Anaların bedduası arşı titretir

GÜNDEM Haberleri

Çocukları dağa kaçırılan annelerin HDP Diyarbakır il binası önünde 3 Eylül’de başlattığı oturma eylemi 87’nci gününe girdi.

İstanbul’dan beş sene evvel 14 yaşında kaçırılan oğlu Tuncay için nöbete katılan Fatma Bingöl, yaptığı açıklamada, oğluna kavuşuncaya kadar eylemini kararlılıkla sürdüreceğini söyledi. Evladını istemekten vazgeçmeyeceğini dile getiren Bingöl, şöyle konuştu:
Bir umutla geldik oturduk, çocuklarımızı bekliyoruz. Evime eli boş gitmek istemiyorum. Çok özlediğim çocuğumu almadan gitmek istemiyorum. Onu çok seviyorum, hasretine dayanamıyorum. Çocuğumu istiyorum, başka bir şey istemiyorum. HDP’ye çağrıda bulunan anne Bingöl “Artık insanların canını yakmasınlar, anneleri ağlatmasınlar. Anaların bedduası zordur, arşı titretir. Milletin çocuklarını geri göndersinler. Artık milletin canını yakmasınlar. Neden benim ciğerimi parçaladılar? Çok şükür Müslümanız, toprağımız da devletimiz de var. Niye çocuklarımızı dağa götürüp devlete karşı silah doğrultuyorlar” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...