Anahtarını kaybetti, hastanenin çatısına çıktı! Aşağıdakilere taş ve cam fırlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Pendik'te bir şahıs otomobilinin anahtarını kaybettiği gerekçesiyle hastanenin çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Aşağıdakilere kaldırım taşı ve cam parçaları fırlatan vatandaş ekiplerin anahtarı bulmasıyla ikna edilip aşağı indirildi.

Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir vatandaş otomobilinin anahtarını kaybedince ortalığı birbirine kattı. Polis ekiplerine zor anlar yaşatan vatandaş, hastaneye girişleri de engelledi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Hastaneninçatısına çıkan bir şahıs, otomobiline ait anahtarı kaybettiği gerekçesiyle intihara kalkıştı. Kendisini ikna etmeye çalışan polis ekibi ve vatandaşlara taş ve cam parçaları fırlattı. Polis ekiplerinin kaybolan anahtarı bulmasıyla şahıs çatıdan aşağıya indirildi.

Olay saat 10.00 sıralarında Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk acil bölümünde meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Türe isimli şahıs, otomobiline ait anahtarı kaybettiği gerekçesiyle acil bölümüne ait çatıya çıkarak intihara kalkıştı.

KALDIRIM TAŞI FIRLATTI

İhbar üzerine ekiplerin adrese geldiğini gören şahıs, eline aldığı kaldırım taşı ve cam parçalarını vatandaşlara ve polis ekiplerine fırlatmaya başladı. Polis ekipleri olay yerine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Uzun süren ikna çalışmalarına rağmen şahıs indirilemedi. Durumu haber alan şahsın yakınları olay yerine geldi. Şahıs, polis ekiplerinin anahtarı bulmasıyla ikna edilerek aşağıya indirildi. Olay sonrası çatıya çıkan İbrahim Türe, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.Yaşanan olay esnasında hastaneye gelen vatandaşlar bir süre içeriye giriş yapamadı. Şahsın aşağı indirilmesiyle birlikte hastane personeli, yaklaşık 1 saat aranın ardından yeniden hizmete devam etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...