Anadolu Otoyolu'nda zincirleme kaza! Ulaşım aksadı, uzun araç kuyrukları oluştu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Anadolu Otoyolu'nda zincirleme kaza! Ulaşım aksadı, uzun araç kuyrukları oluştu

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli Kartepe kesiminde lastiği patlayan tır Plaka Tanıma Sistemi (PTS) direğine çarptı ve direk başka bir kamyonun kasasına çarpınca ortalık savaş alanına döndü. Yaşanan zincirleme kazası nedeniyle ulaşımda aksama yaşanırken yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Otoyolun İstanbul istikameti Maşukiye mevkisinde, İ.K. yönetimindeki  tır, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Tırın çarpması sonucu devrilen Plaka Tanıma Sistemi (PTS) direği, aynı istikamette giden S.S. idaresindeki  kamyonun kasasına çarptı. Daha sonra cip ve otomobilin de karıştığı kazada tır, refüjdeki köprü ayağına çarparak devrildi.

UZU ARAÇ KUYRUKLARI NEDENİYLE ULAŞIM AKSADI

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Hasarlı kaza nedeniyle otoyolun Ankara ve İstanbul istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu. Devrilen tır, vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Yola saçılan sebzelerin Karayolları ekiplerince temizlenmesinin ardından trafik kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...