Ambulansa yol vermeyen magandalara 118 bin TL ceza

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Fatih'te ambulansa yol vermeyen magandalar, polis ekipler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şahısların cezası da ağır oldu. Konvoydakilere 118 bin 487 lira ceza kesildi, araçlar trafikten men edildi.

İstanbul Fatih Karagümrük'te düğün konvoyunda bulunan araç sürücüleri, vakaya yetişmeye çalışan ambulansa dakikalarca yol vermedi. Trafik magandaları ambulans şoförünün ısrarla siren çalmasına da aldırış etmedi. Aracın camlarından sarkan çocuklar, havaya köpük sıkıp mendil salladı.

9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyet'i ise bunu cezasız bırakmadı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, görüntülerden yola çıkarak 5 aracın plakalarını tespit etti. Ardından sürücüler R.A.İ, M.H.N, A.A.H, H.K. ve Z.T. ile araçlarda yolcu olarak bulunan M.E.İ, İ.E.İ, M.E. ve İ.E.İ. gözaltına alındı.

ARAÇLAR TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Bu kişilere toplam 118 bin 487 lira ceza kesildi. Araçlar, ilgili kanunun "Korsan taşımacılık" maddesi uyarınca 60 gün trafikten men edildi. Ayrıca 5 araç sürücüsü hakkında "Trafiği tehlikeye düşürmek" suçundan adli işlem başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...