Altınsoy'un torunu Blair'e gelin oluyor

- Güncelleme:
Altınsoy'un torunu Blair'e gelin oluyor

GÜNDEM Haberleri

Eski Devlet Bakanlarından Mehmet Altınsoy'un torunu Suzanne Ashman, İngiltere eski Başbakanı Tony Blair'ın oğlu Euan ile nişanlandı. Yüzükler, aile ve arkadaşlar arasında yapılan bir törenle takıldı.

nbsp;Eski Devlet Bakanlarından Mehmet Altınsoy'un torunu Suzanne Ashman (24), İngiltere eski Başbakanı Tony Blair'e gelini oluyor. Ailenin büyük oğlu Euan (29) ile Suzanne, yakın arkadaşları ve ailelerin katıldığı törenle nişan yüzüklerini taktı. Çiftin, Islington'da bir ev aldığı da bildirildi. Çift, Tony Blair henüz Başbakanlık görevindeyken, Eski Savunma Bakanı Geoff Hoon tarafından tanıştırılmıştı. Trinity College'da felsefe, politika ve ekonomi alanında eğitim alan Suzanne, Tony Blair'in yardım kuruluşu için çalışıyor. Anne tarafından Türk olan Suzanne Ashman'ın 2007'de vefat eden dedesi Mehmet Altınsoy, Özal'a yakınlığıyla tanınıyordu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...