Altılı masa dördüncü defa toplandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Altılı masa dördüncü defa toplandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Altı muhalefet partisinin genel başkanları dördüncü defa bir araya geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan toplantının 4-5 saat sürmesi bekleniyor.

Altı muhalefet lideri tekrar bir araya geldi. Bu sefer ev sahipliğini Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yaptı. 

Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ağırladı. 

Dördüncü defa görüşen liderler, seçim ve iktidar sürecine ilişkin yol haritası, sandık güvenliği konularını tartıştı. 19.00 sularında başlayan toplantını 4-5 saat sürmesi bekleniyor.

Bir sonraki buluşma İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğinde gerçekleşecek. Son toplantının ise temmuz ayında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun önderliğinde yapılması planlanıyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...