Altı muhalefet liderleri ikinci defa buluştu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Altı muhalefet liderleri ikinci defa buluştu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Altı muhalefet partisinin genel başkanlı bir buçuk ay sonra yine toplandı. Görüşme, DEVA Partisi Gelen Merkezi'nde yapılıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İyi Parti (İP), Saadet Partisi (SP), Demokrat Parti (DP), Deva Partisi ve Gelecek Partisi başkanları, bir buçuk ay önce bir araya geldi. Altı muhalef liderinin Ankara Ahlatlıbel'deki zirvesinin ardından bugün yine görüştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı toplantı 19.40'da Deva Partisi Genel Merkezi'nde başladı.

Görüşmede,gündeminde parlamenter sisteme geçiş sürecinin yol haritası, muhtemel bir ittifakın ilke ve değerleri ile seçim sonrası uygulanacak politikalar üzerinde çalışılacak konular ele alınacak.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...