'Allah devletimize, milletimize zeval vermesin' dedi Vali'yi alnından öptü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Allah devletimize, milletimize zeval vermesin' dedi Vali'yi alnından öptü

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde yaraları sarmak için çalışmalar son sürat devam ederken, Adıyaman'da görevlendirilen Ordu Valisi Tuncay Sonel'e içten bir teşekkür geldi. 'Bu bir şov değil yanlış anlaşılmasın' diyen vatandaş, iznini aldığı Vali'yi alnından öptü.

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından en büyük yıkımı alan şehirlerden Adıyaman'da görevlendirilen Ordu Valisi Tuncay Sonel, afetin ilk gününden bu yana ekipleriyle depremzedelerin yardımına koştu. Bölgede inceleme ve çalışmalarını sürdüren Vali Sonel'e vatandaştan, samimi bir teşşekür de geldi.

'ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN'

İnceleme yapan valiyi yolda gören vatandaş, "Bu bir şov değil yanlış anlaşılmasın" diyerek, Sonel'e yaklaşırken "Dedim ki Adıyaman’a gidersem, eğer sayın Ordu Valimle karşılaşma imkanım olursa alnında öpeceğimAnalar ne yiğitler doğuruyormuş meğerse. Öpebilir miyim sayın Valim? Saygıyla. Cenab-ı Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Birliğimiz daim olsun. Etle tırnağız. Bu vatan da, sancak da, bayrak da bizim. Allah’ım sizi sevdiklerinize milletimize bağışlasın." diye konuştu.

'Allah devletimize, milletimize zeval vermesin' dedi Vali'yi alnından öptü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...