Alkollü sürücü trafiği birbirine kattı! Zincirleme kazaya neden oldu, 7 kişi yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Alkollü sürücü trafiği birbirine kattı! Zincirleme kazaya neden oldu, 7 kişi yaralandı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konya'da alkollü sürücü, kırmızı ışıkta bekleyen araca çarparak zincirleme kazaya neden oldu. Kazada yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde Yeni Sanayi Kavşağı'nda akşam saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.T. idaresindeki minibüs, trafik ışıklarında bekleyen İ.K. yönetimindeki kamyonete, kamyonet de önündeki otomobile çarptı. Kazada, araçlara çarpan minibüs sürücüsünün 1.4 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Alkollü sürücünün kullandığı minibüsün trafik ışıklarında bekleyen araca çarpması sonucu 3 aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Kazada, kamyonet sürücüsü i.K., araçta bulunan eşi H.K., çocukları M.B.K. ve H.B.K., otomobil sürücüsü R.D. ile eşi F.D. ve minibüs sürücüsü D.T. yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili tahkikat ise devam ediyor. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...