Alkollü sürücü aracı ile görev başındaki polise çarptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alkollü sürücü aracı ile görev başındaki polise çarptı

GÜNDEM Haberleri

Marmaris'te Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne bağlı polis memuru O.K. hakkında ihbar olan aracı beklerken feci bir kaza geçirdi. Alkollü olduğu öğrenilen sürücü arabası ile polise çarptı. Hastaneye kaldırılan polis memurunun vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen kazada görevi başındayken bir aracın çarpması sonucu yaralanan polis memuru hastanelik oldu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Akşam saatlerinde Taşhan mevkiinde yol kenarında hakkında ihbar yapılan aracı bekleyen Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne bağlı polis memuru O.K'ya, Marmaris istikametinden Akyaka istikametine giden D.K. idaresindeki araç çarptı.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Yaralanan polis memurunun kolu ve bacağında kırıklar oluştu. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan alkollü sürücü D.K.'nın merkezdeki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

İHTARINA UYMADIĞI POLİSİ ŞEHİT ETTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Kağıthane ilçesinde trafik uygulaması yapan yunus ekipleri, hızla ilerleyen bir motosikletliyi durdurmak istemişti. İhtara uymayan sürücü ise önüne çıkan polis memur Alp Efe Bekit'e çarpıp hastanelik etmişti. Evli ve bebek beklediği öğrenilen Alp Efe Bekit hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış şehit olmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...