Alkışlar müdüre: Soğukta bekleyen EYT'lilerin içini ısıttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alkışlar müdüre: Soğukta bekleyen EYT'lilerin içini ısıttı

GÜNDEM Haberleri

Geçtiğimiz günlerde kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) yıllardır bekledikleri müjdeyi vermişti. Erdoğan'ın açıklamalarının ertesi sabahı milyonlarca vatandaş yaşadıkları şehirde bulunan SGK'lara akın etti. Birçok ilden gelen görüntülerde SGK önünde bekleyen vatandaşların metrelerce kuyruk oluşturduğu görüldü. Bağcılar’da da borçlanma ve prim gün sayısı hesaplaması için SGK önünde kuyruk oluşturan vatandaşlara Bağcılar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Halil Çırtlak ve Bağcılar Belediyesi çay, çorba ve kek ikramında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) yıllardır bekledikleri müjdeyi vermesinin ardından SGK şubelerinin önünde uzun kuyruklar oluştu. 

Erdoğan, 2 milyon 250 bin vatandaşın emekli olma hakkına kavuştuğunu, emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi yaş sınırı uygulanmayacağını söylemişti.

Alkışlar müdüre: Soğukta bekleyen EYT'lilerin içini ısıttı

Erdoğan'ın açıklamalarının ertesi sabahı milyonlarca vatandaş yaşadıkları şehirde bulunan SGK'lara akın etti.

Birçok ilden gelen görüntülerde SGK önünde bekleyen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturduğu görüldü.

SIRADA BEKLEYENLERE ÇAY, ÇORBA VE KEK İKRAMI

Bağcılar’da da borçlanma ve prim gün sayısı hesaplaması için SGK önünde kuyruk oluşturan vatandaşlara Bağcılar Belediyesi çay, çorba ve kek ikramında bulundu.

Alkışlar müdüre: Soğukta bekleyen EYT'lilerin içini ısıttıBağcılar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Halil Çırtlak 

Bağcılar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Halil Çırtlak da soğuk havada sırada bekleyen EYT’lileri yalnız bırakmadı. 

Alkışlar müdüre: Soğukta bekleyen EYT'lilerin içini ısıttı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...