Ali İsmail'in katil zanlısı gözaltında

Ali İsmail'in katil zanlısı gözaltında

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'de 2 Haziran gecesi Gezi Parkı protestoları sırasında, ara sokakta sivil kıyafetli 5-6 kişi tarafından dövülen ve 38 gün komada kaldıktan sonra ölen Ali İsmail Korkmaz'a, saldıranların tespit edilerek gözaltına alındığı bildirildi.

Eskişehir'de 2 Haziran gecesi Gezi Parkı protestoları sırasında, ara sokakta sivil kıyafetli 5-6 kişi tarafından dövülen ve 38 gün komada kaldıktan sonra ölen Ali İsmail Korkmaz'a, saldıranların tespit edilerek gözaltına alındığı bildirildi. nbsp;Soruşturmayı yürüten Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayın olduğu bölgedeki 2 işyerine ait güvenlik kamerası görüntülerini ayrınılı olarak inceledi. İnceleme sonunda Korkmaz'a saldıranlar tespit edildi. Bu kişilerin polis olmadığı, sivil kişiler olduğu ve gözaltına alındıkları öğrenildi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...