Alevi açılımının mimarı Çelik: Adımlar zamana yayılmayacak

Alevi açılımının mimarı Çelik: Adımlar zamana yayılmayacak

GÜNDEM Haberleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Alevi açılımının zamana yayılması gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirterek, açıklamalarda bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Alevi açılımının zamana yayılması gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirterek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun güven ortamını artırıcı bir politika izlediğini söyledi. Devlet Bakanlığı döneminde Alevi açılımına yönelik projeyi gündeme getiren ve bu konuda çok sayıda çalıştaya imza atan Çelik, bu konuda kademe kademe ilerleneceğini belirtti. Başbakan Davutoğlu'nun hedefinin, 'samimi ve güven artırıcı bir ortam' oluşturmak olduğunu belirten Bakan Çelik, "Başbakanımız ilk adımı Hacıbektaş'a giderek attı. Şimdi Tunceli'ye gitmek bunun ikinci adımı. Orada kesin kararlar açıklamasını beklemek doğru değil. Başbakanımız güven ortamını arttırıcı bir yürüyüş yapıyor ve bu konuda son derece samimi. Ancak somut adımlar atılması da çok geçe kalmayacak" diye konuştu.
Yücel Kayaoğlu ANKARA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...