Albayrak: Kabine değişimi iyiye yorumlanmalı

Albayrak: Kabine değişimi iyiye yorumlanmalı
GÜNDEM Haberleri

Kabinede yapılan son değişiklik, 24 TV'de masaya yatırıldı. Gazeteci Yazar Mustafa Karaalioğlu'nun hazılayıp sunduğu programa Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Gazeteci Yazar Okay Gönensin katıldı


##tgvideo##

Siyaset 24 programında Mustafa Karaalioğlu, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve Okay Gönensin bu haftanın siyasi gelişmeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Usta gazeteciler kabinedeki değişiklik hakkında durum değerlendirmesi yaptı.
Nuh Albayrak; "Kabinedeki revizyonun iyiye yorumlanması gerektiğini belirterek, önümüzde çok hareketli bir dönem olduğunu belirti. Usta gazeteciler kabinedeki değişiklik hakkında durum değerlendirmesi yaptı.
Gazeteci yazar Okay Gönensin de, Başbakan daha atak bir kabine oluşturmayı amaçladı" dedi. Kabine değişikliği sürprizini değerlendiren Karaalioğlu; nbsp; " Daha tempolu daha dinamik bir süreç başlıyor" dedi. Programın ikinci bölümünde CHP milletvekili Birgül Ayman Güler'in sözlerine tepki gösteren bir diğer CHP'li Salih Fırat'ın istifa etmesi konuşuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...