Alanya'da orman yangını! Çok sayıda ekip müdahale ediyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde dört ayrı noktada başlayan yangın, fırtınanın etksiyle kısa sürede büyüdü. Ekiplerin yangına müdahalesi sürerken, Bayırkozağacı mevkiindeki yerleşim alanlarının boşaltıldığı öğrenildi.

Alanya ilçesinde Bayırkozağacı susuz mevki, Emişbeleni Mahallesi Toslak mevkii, Konaklı Mahallesi Kemal Atlı İlköğretim Okulu üzeri, Payallar Mahallesi Davutlar Sokak'ta kısa aralıklarla başlayan yangınlara müdahale 4 farklı noktada devam ediyor.

YERLEŞİM YERLERİ TAHLİYE EDİLDİ

Öte yandan Bayırkozağacı mevkiinde bulunan yerleşim alanlarının yangın sebebiyle boşaltıldığı bildirildi.

Yangına ekiplerin karadan müdahalesi devam ederken, fırtına sebebiyle müdahalenin güçlükle yapıldığı kaydedildi.

Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez, İHA'ya yaptığı açıklamada, bölgenin çok kayalık ve sarp olması sebebiyle mücadelede güçlük çekildiğini belirterek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya itfaiye birimi ve Alanya Orman İşletme'ye ait tüm ekipler bölgeye kaldırıldı. Alanya Belediyesinden de su tankeri takviyesi yapıldı" dedi.

Alanya Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya itfaiye birimine bağlı ekipler, çalışmalarını sürdürürken bölgede ise bu gece yarısından itibaren yağmurun etkili olacağı bildirildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...