Alacak verecek meselesinde kan aktı: 1 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alacak verecek meselesinde kan aktı: 1 ölü

GÜNDEM Haberleri

Sakarya'da alacak verecek meselesi yüzünden kavga ettiği düşünülen ve çıkan kavgada bıçaklanan adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, henüz ismi bilinmeyen şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bıçakla yaralanan kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Arifbey Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda, Osman Bal (51) ile henüz ismi bilinmeyen bir kişi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından, ismi bilinmeyen şahıs Osman Bal'ı bıçakladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bal'a ilk müdahalesini yaptıktan sonra hastaneye sevk etti.

Alacak verecek meselesinde kan aktı: 1 ölü

Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Bal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Polis ekipleri ismi bilinmeyen şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...