Aksaray'da eğitim uçağı neden düştü?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aksaray'da eğitim uçağı neden düştü?

GÜNDEM Haberleri

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinin Kirli köyünde boş araziye eğitim uçağı düştü. Uçağın düşmesinin ardından vatandaşlar “Aksaray'da eğitim uçağı neden düştü?” sorusunu araştırmaya başladı. Peki, Aksaray'da eğitim uçağı neden düştü? İşte detaylar…

Nevşehir’den havalanan bir eğitim uçağı Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde bulunan Kirli köyündeki boş bir araziye düştü. Vatandaşlar düşen uçakta ölü ve yaralı olup olmadığını merak ederken aynı zamanda uçağın neden düştüğünü araştırıyorlar.

Aksaray'da eğitim uçağı neden düştü?

EĞİTİM UÇAĞI NEDEN DÜŞTÜ?

Vali Aydoğdu, AA muhabirine, İstanbul'dan kalkan eğitim uçağının motor arızası nedeniyle ilçeye bağlı Bozkır ve Sarıkaraman köyleri arasındaki bir arsaya zorunlu iniş yaptığını söyledi.

Özel bir şirkete ait eğitim uçağında iki pilot bulunduğunu aktaran Aydoğdu, "Otobanın 700 metre uzağında bir arsaya zorunlu iniş yaptı. Pilotlarla telefonla görüştüm, durumları iyi." dedi.

Aksaray'da eğitim uçağı neden düştü?

AKSARAY’DA DÜŞEN EĞİTİM UÇAĞINDA ÖLÜ-YARALI VAR MI?

Nevşehir’den havalanan ve Aksaray’da düşen eğitim uçağında 2 pilotun hafif yaralandığı bildirildi. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Ortaköy ilçesine zorunlu iniş yapan sivil eğitim uçağındaki 2 kişinin yaralandığını açıkladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...