Kavga can aldı: 3,5 aylık hamile kadın öldü, 1 çocuk yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kavga can aldı: 3,5 aylık hamile kadın öldü, 1 çocuk yaralı

GÜNDEM Haberleri

Aydın Ç. ile İpek Çiçek ve Azat O. (9) arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktığı iddia edildi. Kurşunların hedefi olan 3,5 aylık hamile kadın hayatını kaybederken, 9 yaşındaki bir çocuk ise yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Akdurak Mahallesi'nde meydana geldi.

Aydın Ç. ile akrabası olduğu öğrenilen İpek Çiçek ve Azat O. (9) arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktığı iddia edildi.

3,5 AYLIK HAMİLE KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Büyüyen tartışmanın kavgaya dönmesiyle Aydın Ç. silahını çıkartarak ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Azat O. sol kolundan yaralanırken, 3,5 aylık hamile olduğu öğrenilen İpek Çiçek ise kanlar içinde yerde kaldı. Aydın Ç. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesiyle bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ardından ambulansa alınarak Kandıra Devlet Hastanesine götürüldü.

HASTANE ÇEVRESİNDE ÖNLEM ALINDI

Yapılan müdahaleye rağmen İpek Çiçek kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı çocuğun ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Hastane çevresinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çevik kuvvet ekipleri önlem aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...