Akıllara durgunluk veren yol kavgası! Seyir halindeyken camdan çıkarak diğer şoföre yumruk attı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

TEM Otoyolu Esenyurt istikametinde akılalmaz bir yol kavgası yaşandı. Seyir halinde ilerleyen araçlar birbirlerine yol vermeyince olanlar oldu. Tartıştığı sürücüye seyir halinde camdan sarkıp yumruk attı.  Trafiği birbirine katan sürücüler herkesin canını da tehlikeye attı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

TEM Otoyolu Esenyurt istikametinde meydana gelen olayda iddiaya göre seyir halindeki hafif ticari araç sürücüsü ile kamyonet sürücüsü arasında yol tartışması çıktı. Tartışmada ticari aracın önüne geçen kamyonet, sol şeritte yavaş giderek diğer sürücüye yol vermedi.

Akıllara durgunluk veren yol kavgası! Seyir halindeyken camdan çıkarak diğer şoföre yumruk attı

Kamyonet sürücüsü, onu geçmek isteyip sağ şeride giden aracın önüne kırarak engel olmaya devam etti. Ticari araç içindeki şahıs,camdan dışarı çıkarak kamyonet şoförüne bağırmaya başladı. Bir şekilde kamyonetin önüne geçen araç, bir süre sonra aynı hizaya geldi.

Aracın sağ koltuğundaki şahıs, camdan sarkarak kamyonet sürücüsüne yumruk attı. Yaşanan olayı hayretler içerisinde izleyen trafikteki vatandaşlar, kavgayı cep telefonu ile görüntüledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...