Akıllara durgunluk veren olay! Alışveriş sevdasına hiçbir şey engel olamadı: Aracın çarptığı kadın kalkıp markete girdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak'ta görenleri ve duyanları şaşırtan olayda bir kadın yoldayken otomobil aniden geldi ve kadına çarptı. Kaza geçiren kadın, hiçbir şey olmamış gibi kalkarak hastane yerine markete girdi. Alışveriş sevdası ağır basan kadının markette ayağındaki ağrı artınca sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza geçiren kadının hastaney gitmesi beklenirken bir anda rotayı değiştirip markete girmesi görenleri şaşkına uğrattı. Zonguldak'ta Terakki Mahallesi'nde 15.00 sıralarında Ayşe H. alışveriş yapmak için markete giderken bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. 

KAZAYA ALDIRIŞ ETMEDİ, KALKIP MARKETE GİRDİ

Aracın çarpmasına aldırış etmeyen Ayşe H., yerden kalkarak alışveriş yapacağı markete gitti. Alışveriş sırasında ayağında ağrı hisseden kadın için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Marketin içerisinde ilk müdahalesi yapılan Ayşe H., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Akıllara durgunluk veren olay! Alışveriş sevdasına hiçbir şey engel olamadı: Aracın çarptığı kadın kalkıp markete girdi

Polis ekipleri kazaya neden olan sürücü hakkında çalışma başlatırken, Ayşe H.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...