Akil İnsanlar İzmirlileri dinliyor

/ Kaynak: CHA
Akil İnsanlar İzmirlileri dinliyor

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Çözüm sürecini halka anlatmaları için hükümetin görevlendirdiği Akil İnsanlar heyetinin Ege Bölgesi grubu İzmir'e geldi.

Çözüm sürecini halka anlatmaları için hükümetin görevlendirdiği Akil İnsanlar heyetinin Ege Bölgesi grubu İzmir'e geldi. Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalacakları otele giden heyet, daha sonra tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan Kızlarağası Hanı'na gitti. Tarhan Erdem başkanlığındaki heyet, burada çay içip vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların oturduğu masaları tek tek dolaşan heyet üyeleri, sohbet ederek İzmirlerin süreçten beklentileri, tereddütleri ve kafalarındaki soru işaretlerini dinleyerek notlar aldı. nbsp;

Kızlarağa Hanı'ndan ayrılırken İzmirlilerin Akil İnsanlar heyetine ilgisini değerlendiren Erdem, ''İzmirlilerin ilgisi iyi, daha gezeceğiz.'' diye konuştu. Görüştükleri kişi sayısının İzmir'i temsil etmesinin mümkün olmadığının da altını çizerek, ''İzmir'i temsil edecek kişilerle konuşmak için burada konuştuğumuz kişileri 300'le çarpın. Biz herkese ulaşamayız ama yapabildiğimiz kadarını yapacağız.'' dedi. Heyette Erdem'in yanısıra Fehmi Koru, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Avni Özgürel, Fuat Keyman, Baskın Oran ve Fadime Özkan yer aldı.

Akil İnsanlar'ın Ege Bölgesi başkanı olan Tarhan Erdem, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu da makamında ziyaret etti. Uzun yıllardır tanıdığı ve ''eski dostum'' dediği Kocaoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunan Erdem, yaşanan süreçte insanların görüşlerini ve sorularını alıp halkı anlamaya çalışacaklarını söyledi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...