Akbelen'e giden İnce'ye soğuk duş! Mikrofonu bırakıp alanı terk etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Protestoların sürdüğü Akbelen'e gelen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. İnce, tepkilerin ardından mikrofonu bırakarak alandan ayrıldı.

Seçimlerden kendisine kaset kumpası kurulduğu gerekçesiyle çekilen ve bir süredir ekranlarda görülmeyen Memleket Partisi lideri İnce, Akbelen'e geldi.

Ancak İnce, destek olmaya geldiği protestocuların tepkisiyle karşılaştı.

Akbelen'de forum yapılırken, jandarma korumaları ile alana gelen İnce yuhlanarak protesto edildi.

"BURADA KALACAKSANIZ GELİN"

Protestocular, forumda söz alan Muharrem İnce'ye "Burada kalacaksanız gelin, görünüp gidecekseniz gelmeyin" diye tepki gösterildi. Bazı vatandaşlar ise "Oynamaya mı geldin Muharrem?" diye seslendi.

MİKROFONU BIRAKIP ALANDAN AYRILDI

Muharrem İnce, kendisine tepki gösterenlere, "Sonuç almak istiyorsanız ciddi bir şekilde, şov yapmadan eylem yapmanız gerekiyor. Sorunu çözmek istiyor musunuz? Bana öyle gelmiyor" dedi. Daha sonra mikrofonu bırakarak alandan ayrıldı.

İnce'den önce dün de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir grup partili ile alana gelerek göstericileri ziyaret etmiş, ancak onlar da tepkiyle karşılanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...