Akar, ABD'li mevkidaşı ile görüştü

Düzenleyen:
Akar, ABD'li mevkidaşı ile görüştü

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford'un Genelkurmay Başkanlığı karargahındaki görüşmesi sona erdi. Görüşme 6 saat sürdü.

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford, resmi ziyarette  bulunmak üzere Ankara'ya geldi. Konuk komutan Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar ile  Genelkurmay Başkanlığı karargahında görüştü. 

GÖRÜŞME 6 SAAT SÜRDÜ

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ABD tarafının  talebi üzerine, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford, Türkiye'ye resmi  ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında konuk komutan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar  ile bir araya geldi. Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'ndaki görüşme 20:45 sularında sona erdi. Görüşme 6 saat sürdü.

FETÖ KONUŞULDU

Genelkurmay Başkanlığından, Orgeneral Akar'ın ABD'li mevkidaşı ile  yaptığı görüşmede, FETÖ terör örgütünün ABD'de devam eden faaliyetleri hakkında  duyulan rahatsızlığı tekrar dile getirdiği bildirildi.

Öte yandan Orgeneral Hulusi Akar ile ABD'li  mevkidaşının görüşmesinde, Münbiç'ten PYD/YPG terör örgütünün çıkarılması ile  Rakka'daki son durum, Musul Harekatı, PYD/YPG terör örgütünün Suriye ve Irak'taki  faaliyetleri ve bölgedeki mezhepsel çatışma riski konularında karşılıklı bilgi ve  görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...