AK Partili vekil Hüseyin Yayman'ın Hatay'daki depremde ailesi enkaz altında kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, deprem sonrası TGRT canlı yayınına katılarak açıklama yaptı. Yayman, "İki abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin doğusu peş peşe şiddetli depremlerle sarsıldı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4'lük depremin ardından ülkenin doğusundaki illerde büyük yıkımlar oluştu. Göçük altında kalan vatandaşlara ulaşmak için aralıksız çalışmalar devam ediyor.

AK PARTİLİ VEKİLİN AİLESİ ENKAZ ALTINDA

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay'da depremin çok şiddetli olduğunu, aile bireylerinin göçük altında kaldığını söyledi.

TGRT canlı yayına katılan Hüseyin Yayman, şunları söyledi;

Çok büyük bir deprem gerçekleşti. Birçok ilimizde hissedildi ve hasar oldu. Hatay'da da çok fazla hasarlı ve enkaz bina var. 

En son 500 yıl önce yaşanan deprem. 7,4 Kahramanmaraş'ta oldu ama Hatay'da çok hissedildi. Enkaz binamız çok fazla. Vatandaşlarımız panik olmasınlar. Serin kanlılıklarını muhafaza etsinler. Yollara çıkmasınlar, telefonları meşgul etmesinler. Çok fazla hasarlı binamız var.

Benim 2 abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında. AFAD yetkilileri, UMKE yetkilileri yoldalar. Yollarda çok büyük yarılmalar oluştu ,hasarlar var. Herkes seferberlik halinde."

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM…

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...