AK Partili Turan'dan 7'li masaya gönderme: "İstifaları bekleyelim"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Partili Turan'dan 7'li masaya gönderme: "İstifaları bekleyelim"

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yedili masaya göndermede bulundu. Turan, "CHP, son seçimde yüzde 23'tü. "Tek selamla Anadoluyu ayağa kaldırmak bir yana şimdi Deva, Gelecek, Demokrat, Saadet vs partileri ile beraber ancak yüzde 25. İstifaları bekleyelim" dedi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 7'li masaya göndermede bulunan AK Partili Turan, “CHP, son seçimde yüzde 23'tü. “Tek selamla Anadoluyu ayağa kaldırmak bir yana şimdi Deva, Gelecek, Demokrat, Saadet vs partileri ile beraber ancak yüzde 25. Tweet bu kadar. İstifaları bekleyelim” ifadelerini kullandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP, son seçimde yüzde 23'tü. "Tek selamla Anadoluyu ayağa kaldırmak bir yana şimdi Deva, Gelecek, Demokrat, Saadet vs partileri ile beraber ancak yüzde 25. Tweet bu kadar. İstifaları bekleyelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...