AK Partili Savcı Sayan kalp krizi geçirdi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Partili Savcı Sayan kalp krizi geçirdi!

GÜNDEM Haberleri

Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili adayı olan Savcı Sayan'ın 2. Tur seçim çalışmaları için Aydın'a giderken yolda kalp krizi geçirdiği ve acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan görevinden istifa ederek AK Parti'den İzmir Milletvekili adayı olmuştu.

Seçimlerin ikinci tura kalması ile seçim çalışmalarına İzmir'de devam eden Sayan, Aydın kanaat önderleri ile görüşmek üzere Aydın'a giderken yolda kalp krizi geçirdi.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Acilen hastaneye kaldırılan Sayan'ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

SAVCI SAYAN KİMDİR?

1971 yılında Ağrı’nın Tutak ilçesinde dünyaya gelen Savcı Sayan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olup 1996-2000 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve ilçe gençlik kollarında MYK üyeliği yaptı.

2015 yılında CHP'den ayrılarak AK Parti’ye geçen, 2019 seçimlerinde de Ağrı Belediye Başkanı olan Sayan, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’nde AK Parti İzmir 1. Bölge 6. sıradan milletvekili adayı gösterildi ancak Meclis’e giremedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...