AK Partili Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ayasofya' tepkisi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Partili Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ayasofya' tepkisi

GÜNDEM Haberleri

Sosyal medya paylaşımında "Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak." ifadelerini kullanan CHP lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan tepki geldi. Dağ, Twitter hesabından "Yayınlanması için TV kanallarına gönderdiğimiz reklam filmimize ilişkin etik dışı ve ilkesiz bir şekilde bilgi alarak bu paylaşımı yapmanız içinde bulunduğunuz acizane durumun göstergesidir" ifadelerine yer verdi.

Akşam saatlerinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a sosyal medya hesabından tepki gösteren CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bir diğer paylaşımında ise "Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak. Bunlar için her şey reklam. Hiçbir kutsalları yok, müşterekler yok, sadece propaganda. Ortak değerlerimizi ne hale getirdiler? Temiz alın çalmayanın, çırpmayanın, harama el sürmeyenin, halkını aç bırakmayanındır. Nokta!" ifadelerini kullanmıştı.

'BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN'

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, reklam filminin TV kanallarında yayınlanmadan önce Kılıçdaroğlu'na bilgi verildiği iddiasında bulunarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yayınlanması için TV kanallarına gönderdiğimiz reklam filmimize ilişkin etik dışı ve ilkesiz bir şekilde bilgi alarak bu paylaşımı yapmanız; içinde bulunduğunuz acizane durumun göstergesidir.

Milletimizin Ayasofya Camii hususundaki maneviyatını itibarsızlaştırmaya çalışmaktan hicap duymalısınız.

Bizi izlemeye devam edin. Belki o zaman bu milletle gerçekten tanışabilirsiniz."

BU VİDEODA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...