AK Parti'li başkanın iş yerine molotoflu saldırı

/ Kaynak: İHA
AK Parti'li başkanın iş yerine molotoflu saldırı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay'ın iş yerine yönelik kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotoflu saldırı düzenlendi.

Arifbey Caddesindeki plastik malzeme satışı yapılan iş yeri, gece 02.00 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılarak yakılmak istendi. İş yerinin üst katlarında bulunan evlerde kalanların müdahale etmesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Sabah iş yerini kontrol etmek için gelen AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, olayı kınadığını ve sorumluların bir an önce yakalanacağını ümit ettiğini söyledi. 
Tanglay, devletimizin bu saldırıyı gerçekleştirenleri elbette bulacağını belirterek "Dün gece saat 02.00 gibi iş yerimize molotoflu saldırı yapıldı. Komşular durumu fark etmiş ve müdahalede bulunmuş. Çok fazla bir hasar meydana gelmeden çıkan yangın söndürüldü. Bunları yaparak insanları yıldırmaya çalışıyorlar. Böyle bir şey akıllarına gelmesin. Kimse bu memleketi bunlara bırakmayacak. Onların demokrasi anlayışı bu ise, ben onların bu anlayışına lanet ediyorum. Devlet güçlüdür, bunları bulup gereğini yapacaktır” dedi. 
Olayla ilgili Bitlis Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...