AK Parti'den Ege ve Akdeniz'e özel ekip

AK Parti'den Ege ve Akdeniz'e özel ekip

GÜNDEM Haberleri

Olağanüstü kongreyle yeni döneme hazırlanan AK Parti, aynı zamanda Haziran 2015'teki genel seçimler için çalışmalara başlıyor.

Edinilen bilgilere göre Recep Tayyip Erdoğan, MKYK toplantısında kurmaylarına 10 ay sonra yapılacak genel seçimler için hazırlıklara hemen başlanması talimatını verdi. Bunun için, ilk olarak Köşk seçimlerinin geniş bir analizi yapılacak. Beklenenin altında oy çıkan yerlerde anketlerle, vatandaşların neden oy vermediği, hangi hassasiyetlere sahip olduğu araştırılacak. Çalışma çerçevesinde, özel bir ekibin de Akdeniz ve Ege başta olmak üzere sahil kuşağında araştırma yapması planlandı. Erdoğan'ın, bu bölgelerden daha yüksek oy beklentisini dile getirerek, "Sebeplerini tek tek tespit edip ona göre adımlarımızı atalım" dediği bildirildi. Öte yandan partinin gençleştirilmesinin de MKYK'da konuşulan konular arasında olduğu öğrenildi. nbsp;
Oğuzhan Şahin ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...